Vaxning & tråd

Salong SV43 erbjuder högkvalitativ vaxning & trådning för att ge dig en mjuk och hårfri hud. Våra professionella hudterapeuter använder sig av noggranna tekniker och högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får en effektiv och skonsam behandling.

vaxning

Boka en Vaxning

Bokadirekt
vaxning

Klassisk vaxning / trådning

Vår trådningstjänst är idealisk för att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet, inklusive överläppen, kinderna och pannan. Vi använder en tunn tråd som snabbt och effektivt tar bort hårstrån på ett sätt som är skonsamt för huden. Denna teknik är också lämplig för personer med känslig hud och kan ge ett mer precis resultat jämfört med andra hårborttagningsmetoder.

Våra vaxningstjänster är också en populär metod för hårborttagning på kroppen. Vi använder högkvalitativt vax som är skonsamt mot huden och ger en långvarig och smidig resultat. Vår vaxningstjänst inkluderar olika områden såsom ben, armar, rygg och bikiniområdet.

Att boka en trådning eller vaxning hos Salong SV43 är en enkel och smidig process. Våra professionella hudterapeuter är välutbildade och erfarna inom dessa tekniker, vilket gör att du kan lita på oss för att ge dig en högkvalitativ och skonsam behandling. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong för en härlig och hårfri upplevelse!