Frisörsalong

En väl etablerad Frisörsalong där vår ambition är att erbjuda våra kunder det senaste inom hårtrender samtidigt som vi erbjuder klassiska frisyrer.

Frisörsalong

Boka din tid

Bokadirekt

Behandlingar

Klippning / Fade

Perfekt för dig som önskar en kort frisyr eller en skin fade, där håret gradvis ökar i längd från 0 mm.

Barberare

Klippning av skägg, med skin fade-tekniken samt trimning och rakning av skägget med kniv.

Vaxning

Vaxning är en tjänst där oönskat hår avlägsnas från kroppen med hjälp av vax.

Uppsättning / Tvätt & Fön &styling

Tvätta och föna håret till önskad stil samt uppsättning av håret för speciella tillfällen som bröllop, fester eller andra evenemang.

Salong SV43

Din professionella frisörsalong

Salong SV43 är den ultimata frisörsalongen för dig som vill ha professionell och personlig service. Våra erfarna frisörer är experter på att skapa unika och trendiga frisyrer som passar just din stil och personlighet. Vi har ett brett utbud av tjänster som inkluderar klippning, styling, färgning och mycket mer.

Vi erbjuder också en gratis konsultation där våra frisörer kommer att diskutera dina önskemål och behov för att skapa den perfekta frisyren för dig. Vi använder bara högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen hos oss.

Våra frisörer är välutbildade och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med alla hårtyper och stilar, vilket gör att vi kan skapa en unik stil som passar just dig. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och bekväm miljö i vår salong, där du kan koppla av och njuta av din tid hos oss.

Att boka en tid hos Salong SV43 är en enkel process. Du kan antingen boka online eller ringa oss för att boka din nästa frisörbesök. Besök oss idag för att uppleva den ultimata frisörsalongen och få den perfekta frisyren för just dig.

Salong SV43 AB

Inspiration

klippning
Skägg
Salong SV43 AB
Skägg
Skägg