Frisör

Vi på Salong SV43 AB är din professionella frisör i Göteborg! Vårt team av erfarna frisörer är engagerade i att ge dig den bästa hårvården och stylingen som finns tillgänglig på marknaden. Vi förstår vikten av att ha en frisyr som passar din personlighet och livsstil, och vi arbetar hårt för att skapa fantastiska frisyrer som verkligen gör dig stolt över ditt hår.

Frisörsalong

Boka din tid

Bokadirekt

Behandlingar

Klippning / Fade

Perfekt för dig som önskar en kort frisyr eller en skin fade, där håret gradvis ökar i längd från 0 mm.

Barberare

Klippning av skägg, med skin fade-tekniken samt trimning och rakning av skägget med kniv.

Vaxning

Vaxning är en tjänst där oönskat hår avlägsnas från kroppen med hjälp av vax.

Uppsättning / Tvätt & Fön &styling

Tvätta och föna håret till önskad stil samt uppsättning av håret för speciella tillfällen som bröllop, fester eller andra evenemang.

Salong SV43

Din professionella frisör

Vi erbjuder ett brett utbud av hårtjänster, inklusive klippning, färgning, permanent och styling. Vi använder bara högkvalitativa produkter från ledande varumärken för att se till att du får den bästa behandlingen som är möjlig. Vårt team av frisörer är kunniga och erfarna, och vi är dedikerade till att skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller dina specifika behov.

Besök vår varma och välkomnande salong i Göteborg, där du kan koppla av och njuta av en avkopplande upplevelse. Vi är övertygade om att du kommer att bli imponerad av våra professionella frisörtjänster och vår höga kvalitet på produkter. Så boka din nästa frisörtid på Salong SV43 AB i Göteborg idag och låt oss ta hand om ditt hår!

 

Frisör

Inspiration

klippning
Skägg
Salong SV43 AB
Skägg
Skägg